• -€ 119,00
  • rupture de stock
Racket Head Delta Pro 2022
Racket Head Delta Pro 2022

Racket Head Delta Pro 2022

€ 310,00
€ 191,00

Ditt Delta Pro 2022-racket

Delta Pro diamantformade padel racket har ett balanserat huvud på racket. Hon kombinerar kraft och kontroll, vilket gör hennes skott mer effektiva. Varje slag som spelas med den låter dig känna den karakteristiska kraften i Delta-serien. 

Dess ytor är gjorda av kol som hjälper till att förbättra precisionen och känslan av dina skott.

Show more
rupture de stock

Sluiten
 

Betaling in 3 termijnen zonder kosten

 

14 dagen retour

 

Snelle levering

 

In heel Europa

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Racket Head Gravity Pro
Snel bekijken

Racket Head Gravity Pro

Normale prijs € 240,00 Prijs € 156,05
  • -€ 83,95
  • -€ 83,95

Omschrijving

Dess nyhet i år kommer från dess konstruktion. Faktum är att Auxetic-konstruktionen främjar idealiska förnimmelser.

Den består av " Anti Shock Skin "-systemet, det är ett polymermaterial som skapar skydd mot stötar för att bevara din racket.  

Dess kärna är gjord av skum. Detta skum är den idealiska allierade för att få oöverträffad kraft.

Dess grova " Extreme Spin -finish multiplicerar effekterna och minskar därför returerna under salvor, remsor, etc. Eller för att öka dem under kraftiga smashar.   

Dess ram gjordes efter mått och varje sektion av röret konstruerades individuellt. Denna konstruktionsteknik resulterar i en mer hållbar och effektiv racket.

Den är också utrustad med " Smart Bridge "-systemet, som förbättrar kontrollen och precisionen för spelarna under banorna.  

 

 

Vem är den idealiska spelaren för Delta-proffset ? 

Detta padelracket är designat för avancerade eller till och med erfarna spelare som vill kontrollera sina kraftfulla skott. Det kommer att vara perfekt för offensiva spelare som vill vara aggressiva på nätet.

 

Designhuvud Delta Pro

 

Du kommer att bli kär i designen av denna nya racket. Svart dominerar racketens yta. Medan det grå täcker handtaget. Denna svarta och gråa kombination är universell och mångsidig. I mitten av racketen hittar vi Head-logotypen i orange, vilket ger en touch av modernitet. 

 

 

Head: Märket för racketsporter

I Padels värld behöver varumärket Head inte längre introduceras. Under många år har varumärket faktiskt investerat i padel och det var en framgång. Head har successivt lyckats erövra en publik av passionerade spelare inklusive den berömda Sanyo Guttierez. Tack vare högkvalitativa padelracketar, textilier, väskor och accessoarer är Head nu ett av de mest prestigefyllda padelmärkena.

 

Productdetails

Datasheet

Niveau
Expert
Geavanceerd
Schuim
Souple
Vorm
Diamant
Merk
Head
Oppervlaktemateriaal
Koolstofvezel
Type racket
Match
Geslacht
Man